Swedish
Horse Holiday
  Farm
Connemara - Trails
  Aille Cross
Killarney - Riding
  Stables
Five Counties
  Holidays
Artiklar - Översikt
Fotogalleri
Specialerbjudanden
Partner
Kontakter
Förfrågningar -
  Bokningar
Ridsemester i Sligo och Donegal
Oguidade långritter i nordvästra Irland: Donegal Trail och Sligo Trail - Ridäventyr där hästen är "din egen" - Rid vid havet - Galoppera längs långa sandstränder - Även för mindre erfarna ryttare
 

Horse Holiday Farm är belägen i den vackraste och mest orörda delen av den Gröna Ön - alldeles nära Atlantkusten.
Här finner Du Atlantens blå vatten, gyllene stränder, gröna fält, berg och klart, rent vatten i bäckar och bergssjöar.
Från Horse Holiday Farm kan Du rida längs kilometer efter kilometer av härliga sandstränder.
Du kan rida längs stigar och berg, vattenfall, sjöar och förbi slott och stugor från sedan länge svunna tider.
Detta är Yeats land, från vilket den kända irländska poeten hämtade sin inspiration. Hans närvaro dröjer ännu kvar i Lissadell House. Tag en paus på kyrkogården i Drumcliffe och läs hans gravskrift: "Cast a cold eye on Life and Death. Horseman pass by".

Hästarna:
Hästarna är den unika delen av denna semester. Vår häst kommer att vara Din under åtminstone en vecka, eller så länge Du väljer att stanna hos oss.
Vi har i huvudsak Irish Hunters, jakthästar, men även ett fåtal connemara ponnyer. Hästarna varierar i höjd, från 1.45m upp till 1.70m, är härdiga och uppskattar en uppfriskande galopp över flera kilometer mjuk sandstrand.
Vi har hästar som passar alla nivåer av erfarenhet. De är välridna, erfarna och säkra på foten.
.

Rida vid Havet:
Med start från Horse Holiday Farm, kan Du välja att rida på långa sandstränder, eller längs vindlande stigar inåt landet.
Hästen kommer att vara Din egen under hela Din vistelse hos oss, att rida som Du själv vill var dag. Välj mellan att rida ut i grupp, eller att ensam njuta av tystnaden; just det som kommer att göra Din ridsemester oförglömlig.

För mindre erfarna ryttare:
Du kommer att få en häst som på alla sätt är trygg och lugn, och på Dina ridturer får Du att sällskap av en erfaren guide.
Ditt självförtroende och Din säkerhet i sadeln kommer att växa för var dag.

Sligo Trail*:
En välorganiserad långritt.
Tre dagar kommer Du att tillbringa ridandes på sandstränder, och tre dagar i Sligos berg och skogar.
På Din karta har vi markerat Din ridväg, och längs vägen finner du samma markeringar.Du får även en lista med gästgiverier där vi redan har bokat in Dig, där Du får en skön säng att sova i, och en hage till din häst.
Vi ser till att Din häst har all den utrustning den behöver, och sadelväskor för det Du behöver på Ditt äventyr.
* Ridäventyr - Oguidad långritt

Donegal Trail*:
Den Gröna Ön - regnbågarnas land.
I det nordvästra hörnet av landet: Donegal, den vildaste och mest romantiska delen av Irland. Dess karga melankoli är oförglömlig! Med Horse Holiday Farm som utgångspunkt kan ryttaren utforska denna region och all dess skönhet.

Beundra de grå stenmurar som omger de gröna fälten, rid förbi djupblåa sjöar, över mossar och genom chokladbrun myrmark. Rid längs oländig kust, klippor och på kilometerlånga sandstränder. Och inte minst, den oförglömliga höjdpunkten: att storma fram i full galopp över vita stränder och i Atlantens vågskum!
Våra ridleder tar Dig över mjuka kullar, genom avlägsna bergsområden och över vidsträckta mossar. Det är äventyrligt och avstressande, i alla tänkbara väder, regn, blåst eller solsken. Allt kan hända, det irländska vädret är fullt av överraskningar.
Det är lätt att få kontakt med irländare, människorna är öppna och vänliga. De älskar hästar och lyssnar gärna till de historier Du har att berätta. Du kommer att njuta av deras gästvänlighet.
* Ridäventyr - Oguidad långritt


Horse Holiday Farm Ltd.
Grange,
County Sligo,
Ireland


För mer information, lämna namn och
adress här:

Enquiries - Reservations

eller kontakta oss på
Telefon: 00353 71 66152
Fax: 00353 71 66400
E-mail: info@horseholidays.ie

Mer information finner Du också på vår hemsida:
www.horse-holiday-farm.com
Website maintenance: www.cara-marketing.de